Kategórie
 
 
 
 
 

MFG-710 RK RUKAVICE PRE FITNESS JUNGLE - Green/Cream

Prvé skutočné multifunkčné rukavice vhodné pre rôzne indoorové aktivity. Tieto rukavice spĺňajú všetky požiadavky moderných rukavíc pre ženy.
Kód produktu:17,61
Výrobca:MADMAX
Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Dodacia lehota: Skladom
Veľkosť: S: 31,01 €
Pri kúpe tohto produktu získate 1.55 kredit na ďalší nákup
Platí len pre členov KLUB NUTREND.

Mechanická ochrana rúk pri cvičení s činkami, alebo na strojoch je samozrejmosťou.

Ženy častejšie vyžadujú hygienickú ochranu rúk pri kardio-aktivitách. Na rukovätiach kardio strojov zostávajú minerálne soli, mastnota, mikróby a plesne a tieto rukavice zaisťujú hygienickú ochranu rúk práve proti plesniam a mykóze. Väčšina bežných rukavíc nie je navrhnutá pre tieto činnosti a zaisťuje len mechanickú ochranu rúk.
 
Ženy tiež vyzdvihujú estetickú hodnotu rukavice a to znamená, že požadujú, aby boli rukavice vyrábané v moderných farbách a modernom designe. Rukavice sa tak stávajú aj módnym doplnkom. Rukavice musia byť vyrobené z materiálu, ktorý zaisťuje vysoký komfort používania (možnosť opakovaného prania, vzdušnosť, odvod vlhkosti a rýchle schnutie).
 
Design rukavíc a použité materiály musia prispievať k slobode pohybu a rukavice nesmú prekážať. Sme si úplne istí, že naše nové rukavice z kolekcie TATTOO spĺňajú všetky tieto požiadavky a ponúkajú ešte oveľa viac!

 

  • Všetky použité materiály sú od špičkových výrobcov z Južnej Kórei a zaisťujú možnosť opakovaného prania, čo znamená, že zaručujú nielen vysokú hygienu pri používaní, ale aj ľahkosť, vzdušnosť, aktívny transport vlhkosti z ruky rovnako ako rýchle schnutie.
  • Rukavice sú navrhnuté tak, aby spĺňali funkcie mechanickej a hygienickej ochrany rúk, ale spĺňajú tiež estetické požiadavky moderných žien a sú ich módnym doplnkom behom cvičení. Rukavice neobmedzujú voľný pohyb ruky ani zápästia. 
  • Nový typ zatváracieho popruhu typu "mikroplasticky tvarovaných háčikov" je veľmi tenké, pružné a ľahké zapínanie, ktoré prispieva k celkovej ľahkosti rukavíc. Použitý zips je od známeho výrobcu FASWELL.
  • Rukavice sú vybavené pohodlným potítkom, ktoré je vyrobené z vynikajúceho froté uteráka. To umožňuje utieranie potu z tváre a čela počas cvičenia. Celá efektívna plocha potítka je 2,5 krát väčšia než plochy uterákov na palci u niektorých iných modelov rukavíc. Froté uterák, ktorý je použitý na potítku, má lepšiu schopnosť absorbovať pot, ako uterák používaný na palcoch. Farby potítka samozrejme ladia s farbami rukavíc.
  • Skutočnou lahôdkou je čip integrovaný do rukavíc. Ženy si už so sebou nebudú musieť do posilňovne brať peniaze, permanentku ani kľúče. Veľa dobre vybavených posilňovní má špeciálny identifikační systém založený na čipoch veľkosti bežnej platobnej karty. To ženám umožní, aby sa identifikovali, zaplatili v posilňovni za služby a tovar, nakúpili v predajných automatoch, zamkli a odomkli skrinku. Naše rukavice sú opatrené čipom o hrúbke menšej než 1 mm a priemere 25 mm, ktorý sa vloží do špeciálneho vrecka pravej rukavice. Je potrebné len registrovať tento čip v posilňovni, vložiť hotovosť a nie je nutné brať si do posilňovne nič iné. Veľkosť čipu a jeho umiestnenie prináša vysoké pohodlie a voľnosť pri cvičení.

 

Dostupné veľkosti: S, M, L


Složení:  65 % Amara, 25 % polyester

 
Veľkostná tabuľka rukavíc:
zmerajte si obvod dlane cez kĺby s mierne zahnutými prstami 
 veľkosť  S M L XL XXL
 muži 17,5-19 cm 19-20,5 cm 20,5 - 22 cm 22 - 23,5 cm 23,5 - 25 cm
 ženy 16-17,5 cm 17,5-19 cm 19-20,5 cm  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia